Service, onderhoud en garantie autoliften

Eigen service- en onderhoudsdienst

Bij liftsystemen is een snelle en efficiënte serviceverlening bij storingen van groot belang. AB Liften heeft daarom goed getrainde en ervaren medewerkers die alle installatie- en servicewerkzaamheden perfect voor u verzorgen.

Preventief onderhoud en testen

Voor autoschaarhefliften geldt een onderhoudsplicht conform de Europese richtlijnen. Bij preventief onderhoud worden onder andere alle veiligheden van de lift op goede werking getest. Bovendien worden de afstellingen gecontroleerd en bijgesteld om de kans op storingen te beperken. Alle tests worden uitgevoerd conform de normen EN 292, 89/392/EEG en 91/368/EEG van de Machinerichtlijn (CE).

Onderhoud dient minimaal twee x per jaar plaats te vinden ongeacht het gebruik. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie van de lift adviseren wij de service-interval uit te breiden tot 3 of 4 keer per jaar.

Garantie

Op de AB autoliften krijgt u een jaar garantie, indien u bij aanschaf een serviceovereenkomst afsluit. Indien geen serviceovereenkomst wordt afgesloten, is de garantie 3 maanden. Garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd conform onze algemene leveringsvoorwaarden.

Klik hier en u weet snel de prijs voor uw autolift!

 
AB Liften heeft goed getrainde en ervaren medewerkers die alle installatie- en servicewerkzaamheden perfect voor u verzorgen.